Haber > Belediyemizde 23 Nisan

Belediye Başkanımız Sn Muzaffer Yıldırım Koltuğunu Devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Belediye Başkanımız Sn Muzaffer Yıldırım Belediye Başkanlığı’nı Asya Melek Çörekçi’ye devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Asya Melek Çörekçi’ye devreden Belediye Başkanımız Sn Muzaffer Yıldırım şu açıklamalarda bulundu; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bugün koltuğumuz Sn Asya Melek Çörekçi 'ye emanet. Sn Asya Melek Çörekçi Başkanımız cuma günleri düzenlediğimiz halk gününde hemşerilerimizle biraraya gelip taleplerini dinledi. İlçemizin geleceği sevgili çocuklarımızı temsilen belediye başkanlığı koltuğumuza oturan Asya Melek Çörekci evladımızın ve tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun”