Haber > Su Ürünleri ve Su Sporları Uygulama ve Araştırma Merkezi Projesi

Hitit Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, Hitit Üniversitesi Genel Sekreteri Sayın Erdal Kanık ve bir grup akademisyen ile birlikte ilçemizde yapımına başlanacak olan Su Ürünleri ve Su Sporları Uygulama ve Araştırma Merkezinin; projesini yerinde incelemek üzere ilçemize gelerek şahsımı makamımda ziyaret ederek bizleri onurlandırdılar.
Makam ziyaretinden sonra proje uygulama alanına birlikte giderek yerinde incelemeler yaptık. Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan bugünden itibaren çalışmalara başladıklarını ve inşaatın en kısa sürede tamamlanacağını belirtti. Biz de belediye olarak imkânlarımız ölçüsünde Oğuzlar halkı adına her türlü desteği vereceğimizi kendilerine ilettik. İlçemize hayırlı olsun.