Haber > OĞUZLAR BELEDİYESİNDE İŞÇİNİN YÜZÜ GÜLÜYOR

Oğuzlar Belediyesinde Ramazan öncesi işçilerin yüzü gülüyor. Belediye Başkanımız Orhan Ateş Belediyenin içinde bulunduğu maddi imkansızlıklara rağmen şartları zorlayarak işçilerin ikramiyelerini ödeyerek ramazan jesti yaptı ayrıca bayramda da yeni bir ödeme yapacağının müjdesini şimdiden verdi. İşçilere sizin mutlu olmanız benim ve Oğuzlar halkının mutlu olmasıdır dedi. Belediye Başkanımız Orhan Ateş İşçilere hitaben Başkanınız ve abiniz olarak her zaman ve her ortamda fedakarlığa hazır olduğunu ifade etti. Daha sonra personele söz vererek onların dilek ve temennilerini dinledi. İşçilerde Belediye başkanımız Orhan Ateşe teşekkür ederek mutluluklarını ifade ettiler.

Belediye Başkanımız Orhan ATEŞ Ramazan ayının Personeline, Oğuzlar halkına ve ülkemize hayırlara vesile olmasını niyaz ederim diyerek sözlerine son verdi.