Haber > Oğuz Adası Projesi Hayata Geçiyor

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof Dr Reha Metin Alkan Belediye Başkanımız Muzaffer Yıldırım'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sonrasında Rektör Prof Dr Reha Metin Alkan, Kaymakam Vekili Muhammed Furkan Tuna ve Belediye Başkanımız Muzaffer Yıldırım ile birlikte bölgenin alternatif bir turizm merkezi haline getirilmesine katkı sağlayacak olan Oğuz Adası Projesini hayata geçirmek için yer tahsisi ve devir teslimini gerçekleştirdi

Oğuz Adası Projesi İçin artık somut çalışmalara başlandığını belirten Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım şu açıklamalarda bulundu; "Hitit Üniversitesi tarafından hazırlanan Oğuz Adası Projesi ile Oğuzlar bölgenin turizmde parlayan yıldızı olacak. İlçemizin kabuğunu kırıp gelişmesine katkı sağlayacak olan bu proje ile doğa ve su sporları sevenlerin bölgeye olan ilgisinin artması ile kalkınma istihdama yönelik büyük bir adım atılmış olacak. Projenin hazırlanmasında, geliştirilmesinde emek veren tüm paydaşlara Oğuzlar adına teşekkür ederim. Oğuz Adası Projesi ile hayata geçecek olan su ürünleri ve doğa sporları merkezi memleketimize hayırlı olsun. "