Haber > Din Görevlileri Haftasında Anlamlı Hediye

Oğuzlar’da Din Görevlileri Haftası dolayısıyla İlçe Müftümüz Muharrem Düzenli Belediye Başkanımız Muzaffer Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.

1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan din görevlileri haftası kapsamında  Oğuzlar İlçe Müftüsü Muharrem Düzenli tarafından kurumlara ziyaret gerçekleşti. Belediye Başkanımız Muzaffer Yıldırım’a yaptığı ziyarette kitap hediye eden müftüye Yıldırım;

“ Yaptığınız kutsal görevle dinimizi doğru bir şekilde yaşamamıza vesile olduğunuz için sizin şahsınızda tüm din görevlilerimizin Din Görevlileri Haftası’nı kutluyorum. Yüce Yaradan'ın ilk emri olan " Oku " emrini hayatımızın her anında hatırlayıp yaşamımızı bu doğrultuda sürdürmemizin gerekliliğini kitap hediye ederek gösterdiğiniz için ziyaretinizden  ve anlamlı hediyenizden dolayı teşekkür ederim “ dedi.