Haber > DAYANIŞMASI BU OLSA GEREK

DAYANIŞMASI BU OLSA GEREK
Oğuzlar halkı ile Belediyemiz el ele vererek güzel şeylere imza atıyoruz. Bir sözümüzü daha yerine getirmenin haklı gururunu ve onurunu yaşıyorum.
Oğuzlar MERKEZ ve KIZILCAPELİT mahallemizin Mezarlıklarına ilçemiz sakinlerinden sayın Mustafa CEYLANIN oğlu merhum Engin CEYLAN adına iki çeşme ve belediyemiz meclis üyesi iken vefaat eden Ayşe YILDIZIN eşi Hüseyin YILDIZ adına taşlı harman mevkine yaptırılan hayrat bir çeşme halkımızın hizmetine sunulmuştur.
Maddi desteklerini esirgemeyen Mustafa CEYLAN ve Ayşe YILDIZ' a Oğuzlar halkı adına teşekkür ederim. Hayırları kabul olsun. Merhumların ruhları şad olsun allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Biz sizlerden memnunuz allahda sizlerden memnun olsun.

Orhan ATEŞ