Haber > Çorum Tanıtım Günleri

Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde bugün açılan 4. Çorum Tanıtım Günlerinde Belediyemizin açmış olduğu stantta ilçemizin adına yakışır bir şekilde ilçemizi, ilçemize ait yöresel ürünlerimizi Oğuzların tüm unsurlarını, zenginliklerini ve potansiyelini Ankarada 4 gün boyunca tanıtmaya çalışacağız. Sağolsunlar ilk günden ankaradaki hemşerilerimiz bizleri yalnız bırakmadılar kendilerine milletvekillerimize bürokratlarımıza valimize tüm dostlarımıza , bizlere manevi destek de bulunan Oğuzlar halkına Oğuzlar kaymakamımıza ilçe milli eğitim müdürümüze halk eğitim merkezi personeline ceviz üreticileri birlik başkanımıza Oğuzlar kalkınma ve kültür derneği başkanına belediyemiz personellerine Oğuzlar halkı adına teşekkür ederim.